ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

Αρχειοθήκη Κειμένων

20 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !

Πρέπει επιτέλους να συνδέουμε την υπάρχουσα πραγματικότητα με την γνώση του παρελθόντος γιατί οι καταστάσεις που νομίζουμε ότι βιώνουμε για πρώτη φορά δεν είναι τίποτε άλλο από μια σειρά καταστάσεων οι οποίες υπάρχουν σε κάποιο αιθερικό επίπεδο και γειώνονται με κάποια σειρά ακολουθώντας κάποιους αόρατουςε κύκλους.

Η μελέτη αυτών των κύκλων εξετάζεται από την Αστρολογία γιατί μπορούμε πολύ εύκολα να μελετήσουμε τους αόρατους κύκλους μελετώντας τους ορατούς κύκλους των αστέρων και πλανητών που γράφονται στις 4 διαστάσεις (3 του χώρου και 1 του χρόνου).

Η Αστρολογία πολεμήθηκε από την σύγχρονη "επιστήμη", αλλά αυτό και μόνο θα πρέπει να μας κάνει να προβληματιστούμε για το πόσο χρήσιμη επιστήμη είναι πραγματικά, γιατί πλέον γνωρίζουμε ότι στην εποχή μας αυτά που έχουν πραγματική αξία και μπορούν να μας δώσουν την δύναμη να απελευθερωθούμε, είναι αυτά που η Παγκόσμια Κυβέρνηση με όπλο της την υποχθόνια επιστήμη (αυτή που δεν υπηρετεί την εξέλιξη των όντων του Σύμπαντος Κόσμου) πολεμάει.

Μια μεγάλη προσπάθεια ξεκινάει από τον Ονάσανδρο και σας καλεί όλους να συμβάλετε ενεργά σε αυτήν, προκειμένου να συνδεθεί η γνώση του παρελθόντος με την σημερινή κατάσταση, ώστε όλοι να μπορούμε να γίνουμε πραγματικοί Ενεργοί Πολίτες.

Για να διαβάσετε τη πρώτη ανάρτηση από αυτήν τη σαειρά και να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη νέα προσπάθεια παρακαλούμε επισκεφθείτε:
http://onasandros.blogspot.com/2007/11/blog-post_20.html

Ευχαριστώ
Ονάσανδρος