ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

5 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ 5ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Η 60χρονη συνωμοσία κατά της Μακεδονίας έστω και αργά απεκαλύφθη. Ο σιωνιστικός όφις έβγαλε έξω από την τρύπα την κεφαλή του. Κιʼ αυτή δεν είναι η αμαθέστατη, ανιστόρητη , αξιοθρήνητη και εγκληματική άρχουσα τάξη των Σκοπίων, αλλά ο Αμερικανοσιωνισμός και η Ευρωμασωνία. Οι Σκοπιανοί -όπως και οι Κοσσοβάροι- είναι απλώς οι «μαριονέτες» που παριστάνουν τους σκληρούς και τους αδιάλλακτους, διότι έτσι τους έχουν διατάξει τα «μεγάλα αφεντικά» της διεθνούς «Μαφίας» Ας μην λησμονούμε ότι ο δικτάτορας Τίτο(Ζόζεφ Μπροζ) ο οποίος ονόμασε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», ήτο Εβραιοκροάτης που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία του Διεθνούς Σιωνισμού.

Μετά την αποκάλυψη της φρικτής συνωμοσίας είναι φανερόν ότι όλο το μένος των Νατοϊκών δυνάμενων και της 5ης φάλαγγος τους θα επιπέσει κατά της Βαλκανικής- και ιδιαιτέρως κατά της Ελλάδος- για να κάνει δια των όπλων τον διαμελισμό της. Είναι το δεύτερο χτύπημα μετά το εγκληματικό σχέδιο Αννάν που εκπορεύθηκε από τα ίδια ανθελληνικά κέντρα για την καταστροφή της Κύπρου. Αυτά τα σχέδια δεν είναι νέα. Έχουν χαλκευθεί από τον αρχισφαγέα του Κυπριακού Ελληνισμού –και όχι μόνον- τον διαβόητο Αμερικανοεβραίο Χένρι Κίσινγκερ , μισό αιώνα πριν. Βέβαια δεν είμαστε εμείς το μοναδικό θύμα. Πολυάριθμοι λαοί πλήρωσαν –και πληρώνουν -βαρύτατο φόρο αίματος στην Αμερικανική βία . Ο Αμερικανικός λαός είναι κιʼ αυτός θύτης και θύμα διότι τελεί κάτω από την πιο σκληρή και ανελέητη κατοχή . Ο μαρτυρικός Παλαιστινιακός σφαγιάζεται ανηλεώς. Καταδικάσουμε έντονα την Γενοκτονία που υφίσταται εδώ και 50 χρόνια, και ιδιαίτερα αυτό τον καιρό, διότι απειλείται με αφανισμό.

Τώρα οι Αμερικανοσιωνιστές θεωρούν ότι έφθασε η ώρα για την τελική φάση του σχεδίου τους για Παγκόσμια Κυριαρχία. Όμως λησμονούν ότι όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι άρχισαν από τα Βαλκάνια(Α & Β! Π.Π , Ψυχρός Πόλεμος και τώρα ο 3ος Π.Π ) και όλους τους ιμπεριαλιστές εισβολείς η Ελλάδα τους εκδικήθηκε . Σαν άλλη δράκαινα τους έχυσε το δηλητήριο και τους ενίκησε ηθικά πριν αρχίσουν τον πόλεμο. Το ίδιο κάνει και τώρα όταν βροντοφωνάζει .

ΟΧΙ στο ιταμό τελεσίγραφο των Αμερικανοσιωνιστών και των Σκοπιανών «αχυρανθρώπων» τους.

ΟΧΙ στα θλιβερά και αργυρώνητα «παπαγαλάκια» ορισμένων ΜΜΕ και σε άλλους ημεδαπούς 5ο φαλαγγίτες της διεθνούς εξουσίας.

ΟΧΙ στον Νεοταξικό Φασισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει.

ΝΑΙ στο βέτο στο ΝΑΤΟ.

ΝΑΙ στον σεβασμό των συνόρων και στην Ειρήνη στα Βαλκάνια

ΝΑΙ στην φιλία των Βαλκανικών λαών . Τρέφουμε τα καλύτερα αισθήματα προς όλους τους Βαλκανικούς λαούς και τους λέμε ότι:

α/ Οι ηγεσίες ορισμένων χωρών

υπηρετούν ξένα, ολέθρια για τους λαούς , συμφέροντα.

β/ Τους καλούμε για κοινό αντιιμπεριαλιστικό αγώνα

ΝΑΙ στην πολιτιστική εκστρατεία για την κατάρριψη της Αμερικανοσιωνιστικής προπαγάνδας.

ΝΑΙ στο πανελλήνιο συλλαλητήριο της 5ης Μαρτίου 2008 στην Θεσσαλονίκη.

Συνάντηση με κάθε μέσον όλων των απανταχού Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)